18 des.

Comprar peix amb Bitcoin. Frime ho fa realitat.

Des del dia 19 de desembre, l’empresa FRIME, S.A.U. amb seu a Barcelona, ​​ja permet el pagament dels seus productes en Bitcoin. Els seus clients, a partir de la data, podran pagar amb els mitjans tradicionals, més l’opció de pagament amb Bitcoin. Així, Frime es posiciona com la primera empresa del seu sector a acceptar la moneda virtual.

Aquesta campanya nadalenca, serà la primera a Mercabarna, on l’empresa vengui en base a aquesta criptodivisa.

Salvador Ramon, CEO de Frime, comenta: “Ja fa un temps que venim treballant internacionalment amb blockchain per a compres de tonyina a tot el món. Realment ens ha estat de gran ajuda per poder agilitzar les transaccions internacionals. Abans, amb el mètode tradicional trigàvem entre 15 i 20 dies en tenir una carta de crèdit llesta, amb blockchain, en dues hores ho tenim resolt. ”

“Tot i la fama de ser un valor elevat, amb Bitcoin es poden fer pagaments equivalents a 0,10€. Això vol dir que tots els nostres productes poden ser comprats amb aquesta moneda.” Declara Salvador Ramon.

Frime és una empresa familiar amb un llarg recorregut en la comercialització de peix, tant fresc com congelat i subministra a més de 50 països seus productes.

Barcelona 19 desembre 2017

 

Material per descarregar: FRIME-BITCOINS

Share this